AnaSayfa / Genel / Kahve falında tokalaşmak öpüşmek

Kahve falında tokalaşmak öpüşmek

Kahve falında tokalaşmak öpüşmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, birikmiş parasının olacağına, geçim derdinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında tokalaşmak öpüşmek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce başkalarının görüş açılarını da değerlendirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında yabancı bir erkekle tokalaşmak isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adamla tokalaşmak hakkı olanlara kavuşacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insanlarla tokalaşmak elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanla konuşmak tokalaşmak önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla tokalaşmak işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanla konuşmak ve tokalaşmak aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına rivayet eder.

Kahve falında köpekle tokalaşmak işlerinin kısa zamanda açılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında erkeklerle tokalaşmak sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir