AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birisiyle tokalaşmak

Kahve falında ölü birisiyle tokalaşmak

Kahve falında ölü birisiyle tokalaşmak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, müjdeli haberler alacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birisiyle tokalaşmak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Kahve falında ölü insanla tokalaşmak dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle tokalaşmak bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine delalettir.

Kahve falında ölüyle tokalaşmak tazeleneceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birisiyle tokalaşmak maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediğin biriyle tokalaşmak büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında belediye başkanıyla tokalaşmak geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında adamla tokalaşmak çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanıyla tokalaşmak hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir