AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanla öpüşmek

Kahve falında düşmanla öpüşmek

Kahve falında düşmanla öpüşmek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanla öpüşmek gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız değişebilir.

Kahve falında düşmanla tokalaşmak geri plana düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında düşmana esir düşmek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, kişinin yaşamının değişeceğine yorulur.

Kahve falında düşmanın tarafından öpülmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına delalettir.

Kahve falında düşmana ok atmak hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşman olduğu kişiyi görmek iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına rivayet eder.

Kahve falında silahlı düşman görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine işaret eder.

Kahve falında düşman askerlerinden saklanmak hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine delalet eder.

Kahve falında düşmanla konuşmak çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir