AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşman olduğu kişiyi görmek

Kahve falında düşman olduğu kişiyi görmek

Kahve falında düşman olduğu kişiyi görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşman olduğu kişiyi gördüyseniz:

  • Engeller veya bekleme zorunluluğu sıkıcı olabilir.

Kahve falında düşman olduğu kişiyi görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Kahve falında düşman olduğun kişiyi görmek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanla iyi anlaşmak zevki sefa içinde olacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında düşmanından ekmek almak düşmanlarla beraber oturmaya, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına inanılır.

Kahve falında düşmanla dost olduğunu görmek işlerinden belirsizlik olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanın uyuduğunu görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine işarettir.

Kahve falında düşmana bakmak çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanla yemek yemek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir