AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanının saçını görmek

Kahve falında düşmanının saçını görmek

Kahve falında düşmanının saçını görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına yorulur.

Kahve falında düşmanının saçını gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında gelişen olaylarla ilgili kendinizi üzmemelisiniz.

Kahve falında düşmanın saçını yolmak işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, problemlere çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanının saçını çekmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmanın saçını kesmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında düşmanının saçını kesmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanının saçını görmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmanına ekmek vermek can derdine düşeceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında düşmana esir düşmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanın başını kesmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir