AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanının saçını çekmek

Kahve falında düşmanının saçını çekmek

Kahve falında düşmanının saçını çekmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, her geçen gün başarıların artacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine delalettir.

Kahve falında düşmanının saçını çekmek gördüyseniz:

  • Doğru strateji geliştirmeniz direnç gösterilmesi durumunda hazırlıklı olmanızı sağlayabilir.

Kahve falında düşmanının saçını çekmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında düşmana bıçak çekmek hastalığının düzeleceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmana silah çekmek kaybettiği şeyi bulmasına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanının saçını görmek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında düşmanın saçını kesmek yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine delalettir.

Kahve falında düşmanın saçını yolmak aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, çok hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanının saçını kesmek masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının saçını çekmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir