AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnındaki bebeğin oynadığını görmek

Kahve falında karnındaki bebeğin oynadığını görmek

Kahve falında karnındaki bebeğin oynadığını görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, ün sahibi birisi olunacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karnındaki bebeğin oynadığını gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdan herkese bahsetmeniz durumunda eleştiri veya şikayetlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında karnında bebek oynadığını görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına tabir olunur.

Kahve falında karnında bebeğin oynadığını görmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnındaki bebeğin oynadığını görmek iyileşeceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine delalettir.

Kahve falında bebeğin karnında oynadığını görmek hayırlı işlerde yer alacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına delalet eder.

Kahve falında karnının oynadığını görmek çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına delalet eder.

Kahve falında bebek oynatmak bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebekle oynadığını görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına işarettir.

Kahve falında bebekle oynadığını görmek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir