AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanından ekmek almak

Kahve falında düşmanından ekmek almak

Kahve falında düşmanından ekmek almak sevdiğini söyleyeceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, bol kazanç getireceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında düşmanından ekmek almak gördüyseniz:

  • Kontrolden çıkabilecek durumlarda temkinli davranmakta veya arka planda kalmakta fayda var.

Kahve falında düşmanına ekmek vermek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine alamet eder.

Kahve falında düşmanından ekmek almak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına delalet eder.

Kahve falında devlet düşmanı görmek yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, elindeki malların gideceğine rivayet eder.

Kahve falında düşman tarafından kovalanmak Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına inanılır.

Kahve falında düşmanla görüşmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, yeni bir çevre edinileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanlarının olduğunu görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında düşmanla ağlamak hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında düşmanını öldürmek kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir