AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmana ateş etmek

Kahve falında düşmana ateş etmek

Kahve falında düşmana ateş etmek çevredeki insanlardan da destek alınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmana ateş etmek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeniz ileride pişmanlık duyabileceğiniz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında düşmana tüfekle ateş etmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahla düşmana ateş etmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine inanılır.

Kahve falında düşmana ateş etmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında düşmanıyla dost olmak elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmandan kaçtığını görmek sevilen bir kişi ile tartışılacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmanla dost olduğunu görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanından kaçmak kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanını ağladığını görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir