AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanının çocuğunu görmek

Kahve falında düşmanının çocuğunu görmek

Kahve falında düşmanının çocuğunu görmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanının çocuğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bir süredir gerçekleri gözden geçirmenizi istiyor olabilirler.

Kahve falında düşmanının çocuğunu görmek başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında silahla düşmana ateş etmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanını yakalamak çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna inanılır.

Kahve falında düşmanı yanında görmek rahat bir nefes alacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında düşman yakalamak kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına yorulur.

Kahve falında düşman olduğu kişiyi görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanla karşılaşmak sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanıyla dost olmak dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir