AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanını yakalamak

Kahve falında düşmanını yakalamak

Kahve falında düşmanını yakalamak kara kara düşünür olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanını yakalamak gördüyseniz:

  • Dostlarınızın verdikleri tavsiyeler size çok çekici görünseler bile onları sonraya bırakmanız daha iyi olabilir.

Kahve falında düşmanı yakalamak maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine inanılır.

Kahve falında düşman yakalamak vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanını yakalamak dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına işaret eder.

Kahve falında eliyle balık yakalamak çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında evde yılan yakalamak zor ve kötü günlerin geleceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine inanılır.

Kahve falında kuşlar yakalamak işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, amaçlarını yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kaçanı yakalamak hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında timsahı yakalamak sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir