AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşman yakalamak

Kahve falında düşman yakalamak

Kahve falında düşman yakalamak yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Kahve falında düşman yakalamak gördüyseniz:

  • Beni biraz ciddiye alanlar ne kadar haklı olduğumu anlayacaklar.

Kahve falında düşman yakalamak arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kolaylık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında düşmanı yakalamak yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmanını yakalamak yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek yakalamak atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafesten kaçan kuşu yakalamak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaban kazı yakalamak çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine alamet eder.

Kahve falında renkli kuşlar yakalamak düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında şeytan yakalamak ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir