AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanını zayıf görmek

Kahve falında düşmanını zayıf görmek

Kahve falında düşmanını zayıf görmek sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanını zayıf gördüyseniz:

  • Oynanan bir oyunun ya da devam eden bir işin uygulanmasında net etkiniz olabilir.

Kahve falında düşmanını zayıf görmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanını zayıflamış görmek maddi anlamda zayıflayacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında zayıflamış olduğunu görmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zayıf olduğunu görmek mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine işarettir.

Kahve falında zayıf eşek görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına inanılır.

Kahve falında anneyi zayıf görmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, solan yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zayıf kuzu görmek duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kızını zayıf görmek gün günden daha da kötüye gideceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir