AnaSayfa / Genel / Kahve falında zayıf olduğunu görmek

Kahve falında zayıf olduğunu görmek

Kahve falında zayıf olduğunu görmek insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zayıf olduğunu gördüyseniz:

  • Şimdilik müdahale etmemekte fayda var.

Kahve falında arkadaşı zayıf görmek atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasını zayıflamış görmek küs olduğu kişilerle barışacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında şişmanı zayıf görmek küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine işaret eder.

Kahve falında zayıf kişi görmek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, büyük savaşların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zayıf inek görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine inanılır.

Kahve falında dersten zayıf almak işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına işarettir.

Kahve falında çocuğunu zayıf görmek kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, sevdiği birine hediye alacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini zayıflamış olarak görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir