AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını zayıf görmek

Kahve falında kızını zayıf görmek

Kahve falında kızını zayıf görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında kızını zayıf gördüyseniz:

  • Ev ya da aile ile ilgili konularda aşırı tepkiler veriyor olabilirsiniz.

Kahve falında kızını zayıflamış görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında kızını zayıf görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında zayıf erkek bebek görmek geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birini zayıf görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ablasını zayıflamış görmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zayıf olan birini şişman görmek daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zayıf kurbanlık görmek dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını zayıf görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir