AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanı yakalamak

Kahve falında düşmanı yakalamak

Kahve falında düşmanı yakalamak başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza rivayet eder.

Kahve falında düşmanı yakalamak gördüyseniz:

  • Erkekseniz maddi açıdan şanslısınız veya bazı ihtiyaçlarınızı çok ucuza karşılamak imkanı bulabilirsiniz.

Kahve falında düşman yakalamak arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmanı yakalamak daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmanını yakalamak çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tilki yakalamak önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi balık yakalamak elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında büyük yılan yakalamak atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı balık yakalamak şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mercan balığı yakalamak büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir