AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde yılan yakalamak

Kahve falında evde yılan yakalamak

Kahve falında evde yılan yakalamak sıkıntıların çözüm bulacağına, zorlukları atlatacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine delalettir.

Kahve falında evde yılan yakalamak gördüyseniz:

  • Dedikodulardan sakınmak istiyorsanız, özel hayatınızı sır olarak saklamalısınız.

Kahve falında evde yılan yakalamak sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz yılan yakalamak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yılan yakalamak kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine alamet eder.

Kahve falında yılan balığı yakalamak sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine alamet eder.

Kahve falında büyük yılan yakalamak sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, malının ve parasının da büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında yılan yakaladığını görmek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, canla başla çalışacağına yorulur.

Kahve falında yılanı kafasından yakalamak sevinçten gözyaşı dökeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil yılan yakalamak yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir