AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının seni boğduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının seni boğduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının seni boğduğunu görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının seni boğduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme sayesinde kendinize rahat hareket alanı oluşturabilir, daha esnek olabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının seni boğduğunu görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin seni boğduğunu görmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını boğmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının seni sevdiğini görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında erkek arkadaşının seni aldattığını görmek maddi açıdan zarara uğranacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının seni öldürdüğünü görmek lüksünün artacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına işarettir.

Kahve falında erkek arkadaşının seni öptüğünü görmek karalar bağlayacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının seni öptüğünü görmek bilgi sahibi olacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir