AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanından korkmak

Kahve falında düşmanından korkmak

Kahve falında düşmanından korkmak sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, işlerinin azalacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, istediği herşeye sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanından korkmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, İstekleriniz çok aşırı olmadıkları sürece onları çokfazla yorulmanıza gerek kalmadan elde edebilirsiniz.

Kahve falında düşmanından korkmak hileli bir işle karşılaşılacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Kahve falında düşmandan korkmak eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağlayıp korkmak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yengeçten korkmak kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, kazancının günden güne düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tavuktan korkmak tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaçmak korkmak girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında babadan korkmak yalnız kalmak isteyeceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına alamet eder.

Kahve falında kertenkeleden korkmak fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir