AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaçmak korkmak

Kahve falında kaçmak korkmak

Kahve falında kaçmak korkmak işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, inancını bir kenara atacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kaçmak korkmak gördüyseniz:

  • Göreceksiniz ki yaklaşımlarınız karşılıksız kalmayacaklar.

Kahve falında kaçmak ve korkmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında korkmak ve kaçmak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, dertlerinin sonunun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında korkmak kaçmak saklanmak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden kaçmak korkmak çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılandan korkmak ve kaçmak ekmeğin ve paranın da artacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine işaret eder.

Kahve falında köpekten korkmak ve kaçmak ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında korkmak kaçmak ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, onlarla arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında korkmak birinden kaçmak büyük hatalar yapacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir