AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuktan korkmak

Kahve falında tavuktan korkmak

Kahve falında tavuktan korkmak iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, bereketli işlere gireceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine, variyetinin her geçen gün artacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine işaret eder.

Kahve falında tavuktan korkmak gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlarınızın görünür olmamasına dikkat etmelisiniz.

Kahve falında tavuktan korkmak sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında birinden korkmak kaçmak işlerinin yarım kalacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ruh görüp korkmak huşu içinde devam edeceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında korkmak kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kediden korkmak evlerine dünürcü geleceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında arıdan korkmak üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında denize girmeye korkmak aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayıp korkmak sorunlarını çözebileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir