AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanına galip gelmek

Kahve falında düşmanına galip gelmek

Kahve falında düşmanına galip gelmek mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanına galip gelmek gördüyseniz:

  • Zamanınızı ilerlemenize faydası olacak kişilerle paylaşmalısınız.

Kahve falında düşmana galip gelmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanına galip gelmek ailesini de mutlu edeceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına rivayet eder.

Kahve falında savaşta galip gelmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, yeni bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine galip gelmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında azraile galip gelmek uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işaret eder.

Kahve falında galip gelmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında savaştan galip gelmek sorunların elbirliği ile aşılacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavgada galip gelmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir