AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmana bağırmak

Kahve falında düşmana bağırmak

Kahve falında düşmana bağırmak hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmana bağırmak gördüyseniz:

  • Göndereceğiniz olumlu mesajlar geçmişte birlikte hareket ettiğiniz veya çalıştığınız kişilerle tekrar bağlantı kurmanıza yardım edebilir.

Kahve falında düşmana bağırmak kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine inanılır.

Kahve falında düşmanına bağırmak rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalettir.

Kahve falında korkup bağırmak kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında birine sinirlenip bağırmak sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında birini bağırmak iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birine bağırmak iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında kadına bağırmak insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, hayallerinin suya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin bağırdığını görmek zarar edilen bir dönemin biteceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir