AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanla muhabbet etmek

Kahve falında düşmanla muhabbet etmek

Kahve falında düşmanla muhabbet etmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, problemlere çözüm bulunacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, her gün daha fazla dolacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanla muhabbet etmek gördüyseniz:

  • Hayatınızı dengelemek için çaba harcamanız gerekiyor.

Kahve falında düşmanla muhabbet etmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında birçok muhabbet kuşu görmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, sinirlerinin yıpranacağına alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu sevmek projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunun pislediğini görmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, yapacağı o işi onaylamayacağına delalet eder.

Kahve falında muhabbet kusu tutmak kişinin hayırlı yollara gireceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuş yavruları görmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşu ve güvercin görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında yeşil muhabbet kuşu görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir