AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanını yatarken görmek

Kahve falında düşmanını yatarken görmek

Kahve falında düşmanını yatarken görmek tatsız durumlar yaşanacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine rivayet eder.

Kahve falında düşmanını yatarken gördüyseniz:

  • Ufak tefek maddi şanslar ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında düşmanını yatarken görmek daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, para biriktirebileceğine tabir olunur.

Kahve falında annenin hastanede yattığını görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını yatarken görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına alamet eder.

Kahve falında kızını yatarken görmek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatağa yattığını görmek hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde yatan birini görmek istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü yatarken görmek sevdiği insanların olacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kendini hastanede yatarken görmek dünya malına kavuşulacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir