AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanına bağırmak

Kahve falında düşmanına bağırmak

Kahve falında düşmanına bağırmak sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, ün salacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine delalettir.

Kahve falında düşmanına bağırmak gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projeleriniz konusunda ısrarcı olmanız sonunda direnci kırmanızı sağlayabilir.

Kahve falında düşmana bağırmak becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında düşmanına bağırmak resmi bir kurumda işe girileceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sinirlenip bağırmak sağlık problemleri içinde olacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına işaret eder.

Kahve falında müdüre bağırmak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Kahve falında baba diye bağırmak her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında eski eşe bağırmak ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında avazı çıktığı kadar bağırmak tamamen içine kapanacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşa bağırmak maddi durumunun düzeleceğine, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir