AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşa bağırmak

Kahve falında arkadaşa bağırmak

Kahve falında arkadaşa bağırmak sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, kıtlığın meydana geleceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşa bağırmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir dostunuzun sizi araması veya evinize misafir gelmesi mümkündür.

Kahve falında arkadaşına bağırmak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına bağırdığını görmek onu kendisinden daha çok seveceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşlarına bağırmak masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşa bağırmak uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşına bağırmak maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının bağırdığını görmek büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine inanılır.

Kahve falında erkeğe bağırmak kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir kimseye bağırmak eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir