AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşe bağırmak

Kahve falında eski eşe bağırmak

Kahve falında eski eşe bağırmak üstün başarılar alacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, güzel ve doğru işler yapacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına rivayet eder.

Kahve falında eski eşe bağırmak gördüyseniz:

  • Bozulan planlar bizim için daha kısa, faydalı veya karlı yollara girmemizi sağlayabilir.

Kahve falında eski eşe bağırmak kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eşine bağırmak görmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, dünya malına kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında eşe bağırmak yeni malların alınacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında eşine bağırmak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, malının da eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye bağırmak akıl vereceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin bağırdığını görmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski eşten hediye almak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski eşini ağlarken görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir