AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdüre bağırmak

Kahve falında müdüre bağırmak

Kahve falında müdüre bağırmak herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, güç kaybedeceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, başarısının düşeceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına işaret eder.

Kahve falında müdüre bağırmak gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi hissetmenize yardım edebilir.

Kahve falında müdüre bağırmak işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, bunalıma düşeceğine işarettir.

Kahve falında kaynanaya bağırmak bazı sıkıntılara düşeceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına alamet eder.

Kahve falında anneye bağırmak kızmak zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının bağırdığını görmek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kadına bağırmak bir sebeple ortaklığın bozulacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında amcaya bağırmak çok yükseleceğine, birçok dertle muhatap olacağına alamet eder.

Kahve falında bağırmak ve ağlamak gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğuna bağırmak yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir