AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanı tarafından vurulmak

Kahve falında düşmanı tarafından vurulmak

Kahve falında düşmanı tarafından vurulmak eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, zayıflayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanı tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya kariyerinizde geçmişe bağlı işler ya da görevler tekrar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında düşmanı tarafından vurulmak fırsatların daha büyük getirileri olacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanın tarafından vurulmak kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına inanılır.

Kahve falında düşman tarafından vurulmak çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında düşman tarafından silahla vurulmak hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında düşman tarafından kovalanmak birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanın tarafından öpülmek çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına işaret eder.

Kahve falında düşman tarafından dövülmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında düşman tarafından öpülmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir