AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşman tarafından dövülmek

Kahve falında düşman tarafından dövülmek

Kahve falında düşman tarafından dövülmek boş kuruntularla uğraşacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşman tarafından dövülmek gördüyseniz:

  • İş değişikliği yapmak veya farklı yaratıcı proje ya da hobilerle ilgilenmek niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında düşman tarafından kaçırılmak bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine yorulur.

Kahve falında düşmanın tarafından öpülmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşman tarafından silahla vurulmak dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanı tarafından vurulmak çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa yorulmaktadır.

Kahve falında düşman tarafından bıçaklanmak yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında düşman tarafından dövülmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına tabir olunur.

Kahve falında düşman tarafından öldürülmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşman tarafından takip edilmek eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir