AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşman tarafından vurulmak

Kahve falında düşman tarafından vurulmak

Kahve falında düşman tarafından vurulmak huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, artık rahat bir nefes alacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına tabir olunur.

Kahve falında düşman tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaş ya da sevgili faydadan çok zarar getirebilir.

Kahve falında düşmanın tarafından vurulmak ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında düşmanı tarafından vurulmak toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, işinin başından ayrılmayacağına yorulur.

Kahve falında düşman tarafından silahla vurulmak buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, dünyasının iyileşmesine delalet eder.

Kahve falında düşman tarafından vurulmak çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında düşman tarafından bıçaklanmak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşman tarafından kovalanmak işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanlar tarafından kovalanmak daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Kahve falında düşmanı tarafından bıçaklanmak işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir