AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanı olduğunu görmek

Kahve falında düşmanı olduğunu görmek

Kahve falında düşmanı olduğunu görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, saygınlığını yitireceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanı olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi ya da bazı konulardaki uzun vadeli planlarınızı ilgilendiren bilgiler edinmek üzeresiniz.

Kahve falında düşmanla yürümek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında düşmanın saçını kesmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine delalettir.

Kahve falında düşmandan hediye almak güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında bir düşman görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanla arkadaş olmak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle düşman olmak yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında düşmanın tarafından vurulmak yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında düşman komşu görmek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir