AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir düşman görmek

Kahve falında bir düşman görmek

Kahve falında bir düşman görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine işarettir.

Kahve falında bir düşman gördüyseniz:

  • Kalpten istediğiniz bir hedefinizi gerçekleştirmeye sandığınızdan daha yakınsınız.

Kahve falında düşmanıyla tartışmak bedenen de ruhen de şifa bulacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine alamet eder.

Kahve falında düşman edinmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, başarıların çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanını dost görmek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında düşman tarafından takip edilmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmanın evine gitmek sevinçli haberlerin alınacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanla anlaşmak düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında düşman kazanmak aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmandan koşarak kaçmak üzülmesine dahi gerek olmayacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir