AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden kaçmak gizlenmek

Kahve falında birinden kaçmak gizlenmek

Kahve falında birinden kaçmak gizlenmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, duygularının karşılık göreceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına yorulur.

Kahve falında birinden kaçmak gizlenmek gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da projelerin iptali sizi rahatlatabilir.

Kahve falında birinden kaçmak gizlenmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında gizlenmek kaçmak uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliden gizlenmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birilerinden gizlenmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yere gizlenmek yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden gizlenmek iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine delalet eder.

Kahve falında polisten gizlenmek imkânlarının çoğalacağına, malının da hiç olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babadan gizlenmek çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir