AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere gizlenmek

Kahve falında bir yere gizlenmek

Kahve falında bir yere gizlenmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, işinin ehli olacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bir yere gizlenmek gördüyseniz:

  • İstikrarsızlık veya çok fazla soru sorulması gizlenen konuların ortaya çıkarak sizi üzmesine ya da çifte standarta neden olabilir.

Kahve falında bir yere gizlenmek falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına delalet eder.

Kahve falında kapı arkasına gizlenmek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kaçıp gizlenmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında dolaba gizlenmek sinirlerinin yıpranacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına delalet eder.

Kahve falında düşmandan gizlenmek falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin gizlendiğini görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalete gizlenmek hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saklanmak gizlenmek kişinin rahat bir nefes alacağına, maddi durumun düzeleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir