AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanına yardım etmek

Kahve falında düşmanına yardım etmek

Kahve falında düşmanına yardım etmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, maddi çıkmazların biteceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, büyük hatalar yapacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine delalettir.

Kahve falında düşmanına yardım etmek gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki herkes yeterince dürüst, sadık veya belli konular için yeterli olmayabilir.

Kahve falında düşmanına yardım etmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmana yardım etmek yaşanan yokluğun biteceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında düşmandan yardım görmek sıkıntı dolu günler yaşanacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmandan yardım almak işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vali yardımcısı görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yardım ettiğini görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askerlere yardım etmek falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında adam öldürmeye yardım etmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir