AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanlarını öldürdüğünü görmek

Kahve falında düşmanlarını öldürdüğünü görmek

Kahve falında düşmanlarını öldürdüğünü görmek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanlarını öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Size telkin edilmek istenilen fikirleri iyice süzgeçten geçirmelisiniz.

Kahve falında düşmanını silahla öldürmek yardımın alınacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine delalet eder.

Kahve falında silahla düşman öldürmek ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, hasta olanın da iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanı öldürdüğünü görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanın öldüğünü görmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında savaşta düşman öldürmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanını öldürmek fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında düşman tarafından öldürülmek sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında silahla düşmanı öldürmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir