AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanına su vermek

Kahve falında düşmanına su vermek

Kahve falında düşmanına su vermek saygın bir hayat yaşayacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, yanlış adımlar atacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanına su vermek gördüyseniz:

  • Bazı konular netleşmeye başlıyor.

Kahve falında düşmanına su vermek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulur.

Kahve falında düşmana su vermek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına işaret eder.

Kahve falında düşmanına gülmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanını öldürmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanını yaralamak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanına yemek vermek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, çaresiz durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında düşmanı öldürmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanıyla barıştığını görmek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir