AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanlar tarafından kovalanmak

Kahve falında düşmanlar tarafından kovalanmak

Kahve falında düşmanlar tarafından kovalanmak iş hayatında günah işleyeceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına delalettir.

Kahve falında düşmanlar tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Sizi başarıya taşıyabilecek değişiklikler ya da teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında düşman tarafından kovalanmak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına yorulur.

Kahve falında düşmanlar tarafından kovalanmak yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, çıkmaza düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek tarafından kovalanmak uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok kötü günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında askerler tarafından kovalanmak bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek tarafından kovalandığını görmek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından kovalanmak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında keçi tarafından kovalanmak yiyip içeceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deli tarafından kovalandığını görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir