AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşman tarafından takip edilmek

Kahve falında düşman tarafından takip edilmek

Kahve falında düşman tarafından takip edilmek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, yalan söylemeye, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, hak yolunu bulacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, eline geçen malları tutamayacağına delalet eder.

Kahve falında düşman tarafından takip edilmek gördüyseniz:

  • Herşeyi iyice anlamadan ne olursa olsun harekete geçmemelisiniz.

Kahve falında düşman tarafından takip edilmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında erkek tarafından takip edilmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkek tarafından takip edilmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kadın tarafından takip edilmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kadın tarafından takip edilmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir adam tarafından takip edilmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında polis tarafından takip edilmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi tarafından takip edilmek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir