AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşman tarafından kaçırılmak

Kahve falında düşman tarafından kaçırılmak

Kahve falında düşman tarafından kaçırılmak hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşman tarafından kaçırılmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmemeniz gereken bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında düşman tarafından kaçırılmak iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmandan kaçıp kurtulmak zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine delalettir.

Kahve falında düşmandan kaçtığını görmek içinin ferahlayacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanlarından kaçtığını görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanlardan kaçtığını görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında düşman tarafından silahla vurulmak kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında düşman tarafından dövülmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanın tarafından öpülmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir