AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerden düşecek gibi olmak

Kahve falında yüksek bir yerden düşecek gibi olmak

Kahve falında yüksek bir yerden düşecek gibi olmak karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, bir akrabadan hata görüleceğine inanılır.

Kahve falında yüksek bir yerden düşecek gibi olmak gördüyseniz:

  • Genelde iyimsersiniz.

Kahve falında yüksek bir yerden düşer gibi olmak işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşecek gibi olmak çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına yorulur.

Kahve falında bir yerden düşer gibi olmak hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında bir yerden düşüyor gibi olmak ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sorumluluk alacağına işarettir.

Kahve falında bir yerden düşüyormuş gibi olmak kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, çok yıpranacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksekten düşer gibi olmak onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, yüksek moralli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekten düşecek gibi olmak aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına işarettir.

Kahve falında birinin yüksek bi yerden düştüğünü görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir