AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşeni kurtarmak

Kahve falında düşeni kurtarmak

Kahve falında düşeni kurtarmak maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, mirasa, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına işaret eder.

Kahve falında düşeni kurtarmak gördüyseniz:

  • Kısa yoldan ilerlemeye çalışırsanız sonuçları istendiği şekilde olmayabilir.

Kahve falında suya düşen bebeği kurtarmak onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına alamet eder.

Kahve falında pencereden düşen birini kurtarmak bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunu düşerken kurtarmak hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında denize düşeni kurtarmak nice noksanlık içinde olduğuna, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine tabir olunur.

Kahve falında suya düşmüş birini kurtarmak aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında merdivenden düşen birini kurtarmak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini uçurumdan düşerken kurtarmak dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında göle düşen birini kurtarmak gönül kapılarının açılacağına, işlerinin bu sayede açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir