AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu düşerken kurtarmak

Kahve falında çocuğunu düşerken kurtarmak

Kahve falında çocuğunu düşerken kurtarmak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, hayırlı kararlar alacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu düşerken kurtarmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık yöntemler denemeli, hakında fazla fikir sahibi olmadığınız şeyleri öğrenmeye çalışmalısınız.

Kahve falında havuza düşen çocuğu kurtarmak daha sonra hayırlı işlere gireceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Kahve falında dereye düşen çocuğu kurtarmak attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu düşerken kurtarmak hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşen çocuğu kurtarmak maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına işaret eder.

Kahve falında suya düşen çocuğu kurtarmak ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında balkondan düşen çocuğu kurtarmak zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine delalet eder.

Kahve falında uçurumdan düşeni kurtarmak anlaşmazlıkların baş göstereceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuza düşen birini kurtarmak işlerin canlanacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir