AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize düşeni kurtarmak

Kahve falında denize düşeni kurtarmak

Kahve falında denize düşeni kurtarmak rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında denize düşeni kurtarmak gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda yeni düzenlemeler yapılması veya bazı anlaşmaların yeniden düzenlenmesi gerekebilir.

Kahve falında denize düşen bebeği kurtarmak başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, geçim sıkıntısı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında denize düşeni kurtarmak bir işe soyunacağına, makamının artacağına işarettir.

Kahve falında balkondan düşen bebeği kurtarmak endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında düşerken kurtarmak ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında suya düşmüş birini kurtarmak kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyuya düşeni kurtarmak girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suya düşen birini kurtarmak fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında birini düşerken kurtarmak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir