AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin para düşürdüğünü görmek

Kahve falında birinin para düşürdüğünü görmek

Kahve falında birinin para düşürdüğünü görmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, maddi durumun düzeleceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine yorulur.

Kahve falında birinin para düşürdüğünü gördüyseniz:

  • Farklı tetiklemeleri olan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında birinden para düşürmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk para düşürdüğünü görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parayı suya düşürmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında elinden para düşürmek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denize para düşürmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvalete bozuk para düşürmek yeni planlar yapacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine işaret eder.

Kahve falında kağıt para düşürmek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında cebinden para düşürmek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir