AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt para düşürmek

Kahve falında kağıt para düşürmek

Kahve falında kağıt para düşürmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıt para düşürmek gördüyseniz:

  • Bazı hobileriniz yeni şeyler deneme arzunuzu arttırabilir.

Kahve falında kağıt para düşürmek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine işaret eder.

Kahve falında kağıt para ve ayakkabı görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cüzdanında kağıt para bulmak sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, emeklerin boş yere harcanacağına alamet eder.

Kahve falında cüzdana kağıt para koymak zahmete düşeceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına alamet eder.

Kahve falında kağıt para almak ve saymak başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında para kağıt para bulmak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında bir deste kağıt para bulmak zor bir duruma düşüleceğine, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir tomar kağıt para görmek kötü ve zor günler yaşayacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir