AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapanmış kadın görmek

Kahve falında kapanmış kadın görmek

Kahve falında kapanmış kadın görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kapanmış kadın gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız konforu arttırıcı değişiklikler kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında açık bir kadının kapandığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kapanmış kadın görmek büyük fırsatlarla karşılaşacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine yorulur.

Kahve falında bir kızın kapandığını görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında açık olan birinin kapandığını görmek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, işlerin ters gideceğine yorulur.

Kahve falında bir arkadaşının kapandığını görmek verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına yorulur.

Kahve falında birinin kapandığını görmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında yolu kapanmak uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapandığını görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir