AnaSayfa / Genel / Kahve falında dürüst davranmak

Kahve falında dürüst davranmak

Kahve falında dürüst davranmak rahat ettirecek bir işe girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, gelir kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dürüst davranmak gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya planlarının hoşunuza gideceğini uman kişilerin fikirlerini saçma bulabilirsiniz.

Kahve falında dürüst davranmak parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dürüst olduğunu görmek seçkin bir eleman haline geleceğine, işlerin çığırından çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dürüst olmak kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deli gibi davranmak çok daha iyi günler göreceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölçülü davranmak aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin soğuk davrandığını görmek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında birine iyi davranmak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, hararetli olayların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında acele davranmak gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir